Kvinna med två barn i sommarmiljö.
Om oss

Jag som driver Sabelpoot.se heter Linda och bor med min familj 4 mil norr om Göteborg.

Djur har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har varit lyckligt lottad som har haft möjlighet att föda upp alltifrån kaniner till nandustrutsar. Jag har även fött upp/ägt afrikanska dvärggetter, råttor, ödlor, haft akvarium med fiskar, undulater & nymfparakiter, katter, hundar, hästar samt påfåglar & höns. Jag har också ett mycket stort intresse för att ställa ut, träna lydnad & dressyr och avel.

En annan av mina stora passioner är falkenering och rovfåglar, något som tyvärr inte är tillåtet i Sverige men som jag ägnade mycket tid åt när vi bodde i England. Jag gick som lärling hos falkeneraren tillika rovfågeluppfödaren Dave.

Kvinna med hund står med en kaktusvråk, rovfågel, Harris Hawk på armen vid falkenering.

Kvinna står med en kaktusvråk, rovfågel, Harris Hawk på armen vid falkenering.

Jag fick tillfälle att lära mig en hel del om fåglarna vid både träning och skötsel men hade även den stora förmånen att få vara med vid jakt. Samtidigt jobbade jag på ett av Englands största rovfågelcenter, The Haw Conservancy Trust, där man födde upp, vårdade, tränade och visade upp ett stort antal olika rovfåglar.

Förutom mitt brinnande djurintresse lägger jag gärna min tid på fotografering, vara ute i naturen, resor, träning och min familj. Alla bilder på hemsidan är våra egna om inte annat anges och hemsidan har vi gjort själva.